Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Útlocitný Uhrík a sliačska invázia

.marína Gálisová .názory

Dejú sa divy divúce. Za hranicami, ba priamo za krkom máme vojnu, ktorá sa ničivosťou vyrovnáva druhej svetovej. A tu na Slovensku riešime nepodstatnosti – napríklad či americkí vojaci v sliačskych potravinách kričali hlasno alebo ešte trochu hlasnejšie.

Marína Gálisová

sliačska akčná scéna z potravín neskutočne zalarmovala Milana Uhríka a jeho kohortu, čo je dobre, pretože aspoň zistia, že by si mali dať niečo predpísať na nervy. O čo šlo? Americkí vojaci si v čase voľna šli nakúpiť do sliačskych potravín a pri tom sa pohádali, nakričali na seba. Asi to znelo nepríjemne a ľudia nakupujúci potraviny popri nich z toho nemali dobrý pocit. Tak bola privolaná hliadka. Potiaľ okej, stalo sa presne to, čo sa stať malo. Dotyční kričiaci vojaci boli zadržaní a ďalej sú v riešení svojho velenia. Počas hádky nič nepoškodili, nikoho nenapadli, ani sa nepobili ani nič podobné.

Ale chudák Milan Uhrík, útlocitný to jedinec, sa tak naľakal, že začal zverejňovať poplašné správy. Lebo veď toto by sa predsa na našom holubičom Slovensku diať nemalo! Kričať v potravinách, po anglicky? Uf, na to tu my nie sme navyknutí, my sme mierny národ so sklonenou šijou...

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite