Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Hríb: Jar

.štefan Hríb .názory .editoriál

Jar sa opakuje rok čo rok, a predsa neprestáva byť zaujímavá a krásna. Parlamentné voľby sa opakujú každé štyri roky, takže by sa nemali ľahko zunovať, a predsa nebudú ani veľmi zaujímavé, a už vôbec nie krásne.

Štefan Hríb

v posledných týždňoch som súkromne zažil všeličo zaujímavé. Bol som na Konformistovi Romana Poláka, videl som viacero zápasov play-off NHL, diskutoval som s kolegami na Dobrom trhu, na ČT2 a ČT Art som zhliadol zopár skvelých dokumentov (napríklad o kariére ZZ Top), s Martinom Mojžišom sme diskutovali so študentmi v Považskej Bystrici a potom v našom štúdiu o povahe hmoty, s Mariánom Meškom sme si dali pohár vína po jeho peknej výstave, a popri tom všetkom prišla jar. 

To je vždy čas, keď prenesieme naše oleandre na terasy Klubu pod lampou, nakupujeme závesné kvety a kontinuálne sledujeme, ako v zadnej záhrade všetko postupne raší a kvitne.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite