Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Maríny Gálisovej: Kedy bude dobre?

.marína Gálisová .názory .týždeň

Keď túto otázku dostalo legendárne rádio Jerevan, odpovedalo: Dobre už bolo. Optimistka – to som ja – povie, že to tak nie je, lebo v tomto zmysle dobre nikdy nebolo. Ale môže byť. A nie že nie.

Marína Gálisová

kedy Fico klame?

Robert Fico sa pred veľvyslancami krajín Európskej únie dopustil divného vyjadrenia: že je za vstup Ukrajiny do EÚ. Je to ten, ktorý na mítingoch a sociálnych sieťach burcuje proti Ukrajine, proti Zelenskému, proti NATO a proti bruselskému diktátu? Veď jeho vzor Putin za integráciu Ukrajiny do EÚ nie je: práve ukrajinská snaha o vstup do EÚ Putina tak rozzúrila, že cez svojho poskoka Janukovyča dal strieľať na pokojné proeurópske zhromaždenia na Majdane, ukradol Ukrajine Krym, rozpútal separatistickú vojnu na Donbase, až napokon vyrazil na Kyjev – našťastie, neúspešne. 

Fico znovu ukázal svoju druhú tvár: videli sme ju, keď sa ako premiér šiel pretrhnúť, aby získal fotografiu s americkým prezidentom. Ale Fico neriskuje stratu fanúšikov. Aby mu teraz vyčítali, že si šliape po jazyku, museli by najskôr premýšľať a až potom veriť. A keby najskôr premýšľali, tak nie sú jeho fanúšikmi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite