Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Hríb: Ako neprehrať s uneseným štátom

.štefan Hríb .názory .editoriál

Čísla, podľa ktorých vedú Hlas so Smerom, a čísla, podľa ktorých si v rámci EÚ jedine na Slovensku viac ľudí myslí, že problém na Ukrajine spôsobuje Amerika a nie Rusko, vyzerajú ťaživo. Ale dajú sa zmeniť.

Štefan Hríb

dôvodov, pre ktoré vedú po dvoch rokoch vlády dva Smery a fašisti nad koalíciou, je viacero. Jedným z nich je isto únava verejnosti z pandémie, ale aj jej chaotické riadenie. Kľúčový bol sebastredný spôsob konania a vystupovania Igora Matoviča, ale aj Boris Kollár ako taký. No v istej miere aj Richard Sulík ako taký a Veronika Remišová ako taká. A keďže ľudia, zvlášť keď sú pri moci, sa príliš k lepšiemu nemenia, vyzerá to na volebnú katastrofu. No nemusí sa to stať.

Áno, pre väčšinu voličov, ktorí rozumejú príslušnosti Slovenska k Západu, dôverujú vede (polovica Slovenska je zaočkovaná!), a chápu potrebu hlbokých zmien, sú dnešné koaličné strany málo voliteľné. Keď si dajú vedľa seba ich lídrov, prepadajú beznádeji a rastie v nich neochota vôbec ísť voliť. Je to smutné, ale občas sa to stáva, dokonca aj v lepších rodinách. Vtedy sa hľadá cesta von.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite