Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň v stredu: Matovičova trieska v cudzom a brvno vo vlastnom oku

.juraj Petrovič .názory

Vlastne by sme to asi mali ignorovať. Prejav prezidentky Zuzany Čaputovej k Ukrajine umlčal frfľošov, ktorí sa sťažovali, že sa nevyjadrila priamo z Dubaja a čo je dôležitejšie, vyjadril úplne jasné, nespochybniteľné a pevné stanovisko prezidentky k vojne, v ktorej sa nachádzame s Ruskom.

Juraj Petrovič

dokonca aj premiér napísal k Ukrajine komentár. Predseda parlamentu sa prekvapivo vyjadril, že mu vojaci NATO na našom území nevadia, veď ide o našu bezpečnosť. 

Jediný, kto potrebuje riešiť úplné blbosti je Igor Matovič. Podpora vlastného premiéra, či nebodaj ministra zahraničných vecí je niečo, na čo nemá čas. Zato má čas komentovať drobnú chybu, ktorú spravila prezidentská kancelária. 

Podľa neho je totiž strašná hanba, že vo vlastnostiach dokumentu, ktorý zverejnila prezidentská kancelária, a ktorý obsahuje prezidentkin prejav k situácii na Ukrajine, je uvedený Tomáš Valášek. Dlhoročný diplomat, známy jasným postojom k Rusku a nášmu geopolitickému smerovaniu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite