Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pár slov k Robertovi Ficovi

.eugen Korda .názory

Robert Fico sa rozhodol. A jeho voličom vôbec nevadí, že do okolia šíri nenávisť a klamstvo. Skôr naopak. Tlieskajú mu a chvália ho aj za jeho spájanie sa s fašistami.

Eugen Korda

tento birmovaný komunista, milujúci luxus, ženy, peniaze a hlavne moc, sa plnou parou pustil na cestu, na ktorej konci ho má čakať záchrana pred trestným stíhaním a túto krajinu návrat k vláde „našich ľudí“. 

Čo znamená jeho verbálny útok na tri sudkyne Krajského súdu v Bratislave, o ktorých nepovedal nič konkrétne, len naznačil, že ich minulosť je temná? Je to útok, ktorý svedčí o jeho zbabelosti. Lebo ten, kto chce vidieť, tak vidí, že tento muž je dlhoročným zbabelcom, obdareným ešte jednou vlastnosťou  – a tou je pomstychtivosť. 

Máme sa vraj pozrieť na ich pozadie. Bez mihnutia oka zaútočil na ich profesionálnu integritu len preto, že pustili na slobodu štyroch vyšetrovateľov NAKA, ktorých sa „naši ľudia“ z polície a prokuratúry snažili odstaviť od vyšetrovania závažných káuz. Každým verejným vystúpením sa predseda Smeru ponára čoraz hlbšie. Takto útočí na prezidentku Čaputovú či jej predchodcu Kisku: „Viete, ten Sorosov svet politikov, cudzích záujmov, médií a mimovládnych organizácií naordinoval Slovensku už dvoch prezidentov. Dve úplne neznáme osoby, pána Kisku a pani Čaputovú. Kiska rovno chodil do New Yorku do kancelárie Sorosa, aby si preberal pokyny, čo má na Slovensku robiť. V prípade pani Čaputovej je zrejmé, že ju veľmi často navštevuje veľvyslankyňa Spojených štátov v Bratislave a tá jej dáva pokyny. Úlohou pani Čaputovej je za každú cenu držať túto vládu pri moci, lebo táto vláda vyhovuje cudzím záujmom.“ 

Toto hovorí údajný demokrat Fico. V priamom prenose rozohráva nebezpečnú hru, na konci ktorej má byť jeho návrat na vrchol mocenskej pyramídy. A pomsta. Pomsta za všetky tie dni a noci prežité v obavách, čo o ňom jeho kumpáni prezradia. Robert Fico sa v mene svojej záchrany neštíti do svojich služieb povolať ani covid-19. Vedome vystavuje svojich podporovateľom nákaze a vyzýva ich k nezodpovednosti za vlastné zdravie v mene hesla „čím horšie, tým lepšie“.

„Robert Fico je dnes ochotný v mene spojenectva s extrémistami utopiť bez zaváhania SNP v tej žumpe.“

Ak vo svojom vyhlásení vyzval verejnosť, aby sa pozrela na pozadie troch sudkýň, je načase pozrieť sa na jeho minulosť. Z komunistu sa po revolúcii stal „čerešničkový“ demokrat.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite