Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Messi musel odísť

.peter Bálik .názory

Znie to divne. Niekedy sa musíte zbaviť svojho najlepšieho hráča, aby ste mohli ďalej napredovať. Aj keď je tým hráčom Leo Messi, najlepší futbalista všetkých čias.

Peter Bálik

pred zopár dňami plakal, že skončil v Barcelone, ale teraz sa už smial. Ako nový hráč Paris Saint-Germain. Všetci sme boli presvedčení, že svoju kariéru nakoniec dokope vo svojom milovanom klube, s ktorým vyhral všetko, čo sa dalo, ale ani Messi nie je nedotknuteľný. Barcelonskí funkcionári dnes vyhlasujú, že spravili všetko pre to, aby zostal, no pravidlá španielskej ligy im to neumožnili. V skutočnosti to vidím tak, že sa najlepšieho hráča na sklonku kariéry radšej zbavili.

Hovorí sa, že za všetkým sú peniaze, ale nie je to tento prípad. Pôvodne mal prísť podpísať novú zmluvu, všetko vyzeralo byť vopred dohodnuté, no funkcionári vraj pri podpise zmluvy zrazu vytiahli pravidlo o platovom strope. Messi mal taký astronomický plat, že aj keby hral za polovicu peňazí, aj tak by to nakoniec nestačilo. Je to podozrivé, že o tomto bode predtým vôbec nepadla ani zmienka.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite