Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ak spustí Výboh, nezostane kameň na kameni a Bratislava si na antivaxerov nezvykla

.peter Bálik .názory ..týždeň

Konečne prichádza rad na hlavné postavy tohto mafiánskeho príbehu. Obvinenie Výboha môže byť začiatkom konca dvoch šéfov opozičných strán a ak Výboh prehovorí, dočkajú sa spravodlivosti.

Peter Bálik

ak spustí Výboh

Obvinenie oligarchu Miroslava Výboha je určite najväčšou správou posledných dní. A to z viacerých dôvodov. Jednak došlo na ďalšiu dôležitú figúrku, ktorá sa pohybovala v smeráckom mafiánskom štáte ako ryba vo vode. Tým ďalším je fakt, že spolu s Výbohom to majú nahnuté dvaja šéfovia opozičných strán. Jednému už doslova horí pod zadkom. Výboh mal byť sprostredkovateľom úplatku pre Petra Pellegriniho, ktorý bol v tom čase štátnym tajomníkom ministra financií. 150-tisíc eur mu mal odovzdať v žltej škatuli od šampanského značky Cristal. Pelle vraj svojmu darcovi, ktorým bol podnikateľ a kajúcnik Peter Suchoba, veľmi pekne poďakoval. Veď je to predsa slušný človek. Politik vinu odmieta, ale obvinením Výboha sa tak dostávame do finálnej fázy, keď už prichádza rad na hlavné postavy v tomto mafiánskom príbehu. Ak spustí Výboh, tak v Smere, či v jeho mladšom vydaní Hlase, nezostane kameň na kameni. Fico, Kaliňák a spol. sa budú brániť hlava-nehlava, spoločnosť to bude ešte veľmi bolieť, ale spravodlivosti sa už nevyhnú.

bratislava si nezvykla

Čo sa týka zaočkovanosti, Bratislava je s takmer 60 percentami na úrovni civilizovanej Európy, ale nakoniec sa stala miestom, kde sa skupina importovaných antivaxerov snaží tento trend zvrátiť. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite