Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hipš zo Spolu: Neprajem si pád vlády, aj keď škrípem zubami. Bude to veľká výzva udržať ju pokope

.juraj Hipš .názory .neparlamentná alternatíva

Počas roku 2021 budeme čeliť výzve, aby sme prekonali pandémiu pomocou očkovania a ustáli dôsledky chorobného roku 2020. Nevyspytateľnosť sa vlečie celou ľudskou existenciou a nevieme, či v ďalšom roku nepríde ďalšia „čierna labuť“. Či budeme riešiť len ďalšie politické roztržky alebo odhalíme riešenia skutočných výziev, píšu členovia mimoparlamentných strán.

nikdy som nebol fanúšikom Igora Matoviča. Čitateľom .týždňa asi dôvody vysvetľovať netreba.  Napriek tomu si myslím, že jednou z najväčších výziev bude udržanie tejto vlády. Nech máme akékoľvek výhrady k jej krokom, (ne)schopnosti zvládať krízové obdobie aj mizernej úrovne komunikácie, desí ma predstava návratu prevteleného Smeru. Hlas je to silný a zlovestný, toto by si Slovensko fakt nezaslúžilo. Neprajem si pád vlády, aj keď pritom škrípem zubami. Bude to veľká výzva udržať ju pokope, ale je to menšie zlo ako tá zberba, čo čaká na novú príležitosť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite