Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Polčas rozpadu vlády Matoviča je tu

.eugen Korda .názory

Aj keď sa slová Igora Matoviča nedajú často brať celkom vážne, jeho výzva Richardovi Sulíkovi, aby si zbalil veci a odpochodoval z vlády, celkom jasne vypovedá o tom, že táto vláda sa nachádza v stave permanentného rozkladu.

Eugen Korda

tak, ako je isté, že Sulík (zatiaľ) neodíde a Matovič (zatiaľ) nedá prezidentke návrh na jeho odvolanie, je isté aj to, že žiadne nočné rokovania o normalizácii vnútrokoaličných vzťahov u zadrôtovaného Borisa Kollára nič nevyriešia. 

Matovičove urážky by v normálne fungujúcej spoločnosti nikto tak dlho neakceptoval a už dávno by sa s ním rozlúčil. Lenže tento štát sa kvôli desaťročnému Ficovmu vládnutiu a dramatickému nástupu pandémie ani zďaleka nedá označiť za normálne fungujúci. Nie nepodstatná časť vlády, vrátane jej predsedu je v covid karanténe, v parlamente to so zdravím poslancov  nevyzerá ružovo a nálada v spoločnosti sa tiež nedá, ani s prižmúrením oboch očí , označiť za optimistickú. A bude sa to zhoršovať. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite