Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Zsolt Simon z Maďarského fóra: Bez politickej podpory Smeru by ani Bödör nemohol tak „vyrásť“

.zsolt Simon .názory .neparlamentná alternatíva

Naprieč spoločenským spektrom rezonuje snaha o očistu justície a nádej, že je možné vybudovať a udržať právny štát. Všetci sa zhodujú na tom, že táto cesta bude ťažká a prinesie mnohé úskalia, ktoré zdolať nie je nemožné. Treba dávať pozor, na akých základoch nový očistený systém vyrastie. Aby to nebola zbierka skalpov, ale viera v spravodlivosť.

pravda o krajine, v ktorej sme žili a žijeme, je krutá. Ostatné dni zažívame množstvo zatýkaní elitných predstaviteľov štátneho aparátu. Práve títo ľudia mali v prvom rade dbať o zákonnosť a strážiť demokraciu v krajine. 

Fungovali však ako zločinecká skupina. Myslím, že bývalý prezident Kiska, ktorý pred časom povedal, že Slovensko je „mafiánsky štát“, mal pravdu. 

Netreba zabudnúť na kauzu „hlas podobný Ficovmu“, kde tento hlas zabezpečil podporu (peniaze) a zaručil sa vlastnou hlavou, takto to funguje v mafii.

Treba si uvedomiť, že všetci zatknutí – Gašpar, Makó, Krajmer... a mnoho ďalších sa do funkcií, ktoré zastávali, dos­tali na základe politického rozhodnutia Smeru a na to, čo robili, mali politické krytie vlády a parlamentu. Bez politickej podpory strany Smeru by ani Bödör nemohol tak „vyrásť“ a ani Bašternák či Kočner by neboli na slobode tak dlho.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite