Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Bez surovín dobrý obed nenavaríte. A tréner Hapal to vie

.peter Bálik .názory

Pocit z troch reprezentačných zápasov nášho futbalového tímu nie je dobrý, ale treba si pripomenúť, že to najdôležitejšie sa nám podarilo – postúpiť do baráže Majstrovstiev Európy a to je viac ako dosť. Zvyšné dva zápasy so Škótskom (0:1) a Izraelom (2:3) v Lige národov nám ale ukázali, že cesta na Euro sa môže práve skončiť v novembri v Severnom Írsku.

Peter Bálik

už prvom v zápase s Írskom to bolo v podstate ruleta. Vyhrať mohli obe mužstvá a inak dosť slabí Íri mali v penaltách smolu a my šťastie. Ďalší zápas so Škótskom bol z nášho pohľadu ešte horší a len ukázal upadajúcu formu nášho tímu, ktorý zvládal kvalifikáciu so cťou, ale teraz to s ním ide z kopca. V poslednom zápase s Izraelom (2:3) nás súper v podstate v druhom polčase vysmial. 

Hlavný tréner Pavel Hapal má problém so zložením základnej zostavy, v posledných stretnutiach rotoval až 30 hráčov, čo je nezvyčajne veľa, ale to nie je hlavný problém.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite