Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ficova koza môže spokojne spávať

.eugen Korda .názory

O čom to Robert Fico už celé roky hovorí? Nuž o tom, že Pentu a jej podobných nemá rád. Vraj by im najradšej vykrútil krk, ale popritom ich zároveň chráni vlastným telom.

Eugen Korda

rád sa prezentuje ako veľký bojovník s finančnou skupinou Penta. Pravdou však zostáva, že okrem zastavenia privatizácie letiska Milana Rastislava Štefánika reálne neurobil nič, čo by oslabilo jej moc. 

A aj toto rozhodnutie spred niekoľkých rokov viedlo v podstate len k tomu, že letisko si nedokáže na seba zarobiť a vymaniť sa z provinčného postavenia. Darmo Robert Fico na tlačových konferenciách vykrikuje, že exprezident a v súčasnosti predseda strany Za ľudí údane popíja víno s „Peňťákmi“. 

V okamihu, keď mal odpovedať na otázku, aký je rozdiel medzi touto, nikým nepotvrdenou konzumáciou vínneho moku a jeho, Gorilou potvrdeným popíjaním Coca-Coly v utajenom byte v spoločnosti pána Haščáka, radšej neodpovedal a z tlačovej konferencie doslova zdúchol. A aj pri odpovedi na otázku, či v parlamente podporí zákon s podivným názvom „Lex Haščák“ sa krútil ako kura na ražni a vyhýbal sa jasnej odpovedi. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite