Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Martina Mojžiša: O klamároch, mafiánoch a vrahoch

.martin Mojžiš .názory ..týždeň

V uplynulom týždni sme sa dozvedeli, že klamári Robert Fico i Peter Tóth znova nehovorili pravdu, že mafiáni sú silnejšou súčasťou slovenských policajných i politických štruktúr,

Martin Mojžiš

klamári

Bol to týždeň klamárov. V pondelok sme sa opäť raz dozvedeli, aký primitívny klamár je Robert Fico. Aktuality.sk uverejnili mail z 22. februára 2019, v ktorom slovenský veľvyslanec v Taliansku informuje ministerstvo zahraničných vecí o nasledovnej skutočnosti: Kalábrijský regionálny prokurátor nevylúčil, že by nejaký vyšetrovací tím mohol disponovať informáciou o telefonáte Fica s Vadalom. Všetky Ficove tlačovky (v skutočnosti skôr tlačenky) na túto tému boli založené na zámernom zatajení tejto informácie, respektíve na tvrdení pravého opaku.

Druhý notoricky známy klamár, ktorý sa ozval minulý týždeň v utorok, bol Peter Tóth. Je to klamár sofistikovanejší ako Fico (často hovorí pravdu, ale výsledkom je lož), neozval sa verejne, ale len vyšetrovateľom, a opäť raz žaloval na Kočnera. O čom takmer určite klamal, bola jeho vlastná úloha v Kočnerových zločinoch. Sudca Kliment osvedčil v minulosti naozaj zvláštny cit pre pravdu, keď si práve tohto človeka vybral za autora svojej knižky.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite