Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Je arcibiskup Zvolenský rád, že prezidentkou je Čaputová?

.michal Oláh .názory

Arcibiskup Zvolenský zagratuloval Zuzane Čaputovej k víťazstvu slovami: „Som rád, že voľby Zuzany Čaputovej prebehli pokojným spôsobom."

Michal Oláh

katolícke rádio Lumen v tieto dni zrazu, krátko pred obedňajším Anjel Pána, odvysielalo obšírny rozhovor s Marekom Vagovičom z Aktualit.sk o zavraždenom Jánovi Kuciakovi s jeho snúbenicou. Zdá sa, že pri hľadaní dôvodu fenoménu „Čaputová“ už aj cirkev „objavila“ túto vraždu. Popri konšpiráciách Mariána Kuffu, Štefana Harabina a niektorých nešťastných facebookových výrokoch výkonného sekretára KBS Antona Ziolkovského, voči ktorým sa predstavitelia katolíckej cirkvi nikdy neohradili, ide o významný posun za hranice vlastných radov. 

Konferencia biskupov Slovenska hlasom jej predsedu zagratulovala novej hlave štátu k zvoleniu. Verím v jej inteligenciu a nadhľad, vďaka ktorým pochopí tento politický „tanec“. Rovnako verím v

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite