Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Blanárov „kýbel“ špiny

.eugen Korda .názory

Smer má strach. Strach z tejto krehkej, ale húževnatej ženy, ktorá sa nebála v čase boja o tzv. Pezinskú skládku postaviť ľuďom, ako sú Kočner a Fico.

Eugen Korda

Bránila nielen seba, svoje zdravie, ale aj zdravie obyvateľov Pezinka. Aj vďaka poctivému sudcovi tento boj vyhrala. Keby nebolo jej odhodlania a vytrvalosti, a samozrejme aj nebojácnosti mnohých obyvateľov tohoto pekného mesta, dnes by za ich humnami bola obrovská skládka odpadu. 

 Zuzana Čaputová vždy stála na strane poctivých ľudí, práva a spravodlivosti, a tak to bude aj o niekoľko týždňov, keď sa stane našou prvou prezidentkou. A nič na tom nezmení ani ten „kýbel“ špiny, ktorú na ňu vylial podpredseda Smeru Juraj Blanár, keď po tom, ako sa z nej stala jasná favoritka týchto volieb, povedal, že  „dnes sa ukazuje o to dôležitejšie rozhodnutie, že sme pred piatimi rokmi zakotvili priamo do Ústavy SR, že manželstvo je zväzok ženy a muža, lebo ľuďom ako Z.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite