Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Antona Vydru: Všetci proti Zsuzsovej, školy proti plagiátorstvu a Facebook proti propagande

.anton Vydra .názory ..týždeň

Uplynulým týždňom rezonovali zverejnené konverzácie Aleny Zsuzsovej s vplyvnými mužmi, postavenie sa škôl proti rigoróznej práci Andreja Danka či aktivity sociálnej siete.

Anton Vydra

všetci proti Zsuzsovej

Oznámené, zverejnené, naoko osobné (prinajmenšom z jednej strany) a najmä doširoka komentované konverzácie Aleny Zsuzsovej alias Ali Ajušky či Ayi Alie s viacerými vplyvnými mužmi otvorili opäť diskusiu o tom, s kým to vlastne na sociálnych sieťach diskutujeme a ako. Či už tieto správy posielala dotyčná naozaj sama, alebo jej pritom niekto asistoval a možno aj v tom čase sedel (predstavte si len, že by bol vtedy vedľa nej prítomný taký Marián K.), je jasné, že na tie frivolné „ťukesy“ dostávala odpovede, a nie každý z pánov bol opatrný. No celá záležitosť by bola len obyčajnou pikantériou, keby pisateľka nebola podľa výpovede Zoltána A. zapletená do účasti na vražde a keby nebola v styku s ľuďmi, ktorí tu rozličným spôsobom posúvali politickú realitu takým smerom, akým im to vyhovovalo: a neštítili sa ani tých najodpornejších spôsobov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite