Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Danko nikdy nepochopí, že má pre svoju rigorózku odísť

.anton Vydra .názory

Je síce fajn, že už vieme celkom jasne, že Andrej Danko, druhý najvyšší ústavný činiteľ, je plagiátor. Vieme však celkom jasne aj to, že ho to nijako nedonúti odísť.

Anton Vydra

Andrej Danko plagizoval, rozumej ukradol cudzie duševné vlastníctvo a vydával ho za svoje.  Vykradol rovno päť učebníc. Urobil to tak, ako to už urobili tisíce ďalších, z ktorých mnohí zastávajú aj vplyvné akademické funkcie. Dodnes. 

Urobil to na spôsob, ktorý sa nám môže síce bridiť, no má preňho pochopenie veľa, preveľa ľudí. Andrej Danko je jeden z nich a keby ostal jedným z nich, bolo by aspoň zdanlivo po probléme. Lenže Andrej Danko je predseda Národnej rady Slovenskej republiky a to mení situáciu.

Andrej Danko, „priateľ ľudu“, nechce ostať v sivej zóne davu. Kdeže. Jeho ambiciózna povaha ho hnala čoraz vyššie a ženie ho tam stále. Nejaký splagizovaný akademický text mu v tom predsa nemôže zabrániť. Rozhodujú uňho vyššie záujmy, ktoré sú inak celkom nízke. Aféra okolo rigorózky Dankovi

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite