Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dva Smery

.andrej Bán .názory

Najskôr si Pellegrini a Fico mysleli, že si úlohy rozdelia tak, aby celok (Smer) z toho profitoval. Už začínajú chápať, že to nefunguje.

Andrej Bán

hovorí sa tomu aj dobrý a zlý policajt, ako vo filme. Klasická schéma. Jeden vás mláti, druhý vám dáva do krvavých úst cigaretu, usmieva sa a pripáli ju. Ibaže, kto je v tomto prípade dobrý, kto zlý a kto policajt? A hovoríme vôbec o filme?

Presakujú informácie, že chlapcom (dievčat tam príliš veľa nemajú) to v Smere akosi škrípe. Fico žiarli na Pellegriniho, mávajú vraj aj konflikty. Keď už sme pri tom presakovaní, nedávno ministerka vnútra v televízii povedala nenápadnú, no dôležitú vetu: ,,Volám sa Saková, nie Fico ani Kaliňák." No, ako prvotný jasný impulz nezhôd, ako prípravy na dištancovanie sa od podareného dua kolegov, ktorí pritom boli skompromitovaní, už keď táto koalícia v roku 2016 vznikala (však, pán Bugár?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite