Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Nový životný program Roberta Fica

.eva Čobejová .názory

Robertovi Ficovi sa kariéra nevyvíja dobre. Nebude prezidentom, predsedom Ústavného súdu ani premiérom. Čo bude robiť? Kým teraz bude?

Eva Čobejová

čo teraz urobí so svojím životom, kam teraz nasmeruje svoje ambície? No zdá sa, že si už našiel nový program. Lebo si našiel svojho nepriateľa.

Robert Fico mal kedysi silný ťah po moci, mal aj ambície aj vízie. Chcel byť najmocnejším mužom v štáte, a to mu aj vyšlo. Dnes má po päťdesiatke, čo ešte nie je čas na odchod do dôchodku, ale aké plány, aké kariérne možnosti mu ostali? Na to, aby nastúpil do nejakej reprezentatívnej štátnej funkcie, je neskoro. Jeho meno je už spojené s mnohými negatívnymi vecami, s korupciou, úpadkom štátu ako inštitúcie, so skompromitovanými parťákmi, ale aj s pestovaním nenávisti voči novinárom. Po vražde Jána Kuciaka mu to všetko zlomilo politický väz. 

Aké ambície ešte môže mať tento človek? Z politického života bude postupne vytlačený, čoraz viac ho budú odsúvať na vedľajšiu koľaj aj tí najbližší spolupracovníci.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite