Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Otvorme oči, Kaliňák sa vracia

.marína Gálisová .názory

Ak má byť ministerkou vnútra Denisa Saková, tak sme sa vrátili oblúkom tam, kde sme boli predtým, pred vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

Marína Gálisová

vrátili sme sa do obdobia najhoršieho bašovania Smeru a jeho kumpánov, do obdobia, keď nikto nevidel žiadnu nádej. Dovolíme to?

Denisa Saková je pre Roberta Kaliňáka veľmi prijateľné riešenie. A tí, ktorí kričali na námestiach za Kaliňákov odchod, by mali kričať znovu, pretože Kaliňák sa so Sakovou vracia v novom prevtelení. Alebo si niekto myslí, že táto osoba, jedna z Kaliňákových najvernejších, bude odteraz, keď sa stane ministerkou, robiť niečo iné, ako robila predtým – že prestane byť voči Kaliňákovi lojálna?

Saková nie je Drucker, nevzbúri sa, neodíde. Mimochodom, aj tak to teraz začína vyzerať, že celá dráma s Druckerom bola strategicky naplánovaná preto, aby po jeho demisii mohol prísť niekto iný, Kalimu vernejší.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite