Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Nasťa je naša, alebo zmysel športu

.marína Gálisová .názory

Kto fandí, mal by fandiť nielen vtedy, keď sa zbierajú medaily, hoci vtedy je to najpríjemnejšie. Ale tak ako so športom zažijete obrovskú radosť, občas príde aj veľký smútok.

Marína Gálisová

už toľkokrát som pri hokeji chcela odísť od televízora! Nielen vtedy, keď tím nemal šťastie, ale najmä vtedy, keď z nejakého – a nie vždy záhadného – dôvodu jednoducho nehral dobre. Zle sa na to dívalo, ale potom som si väčšinou povedala: „Oni to musia dohrať, tak ja to aspoň dopozerám.“ A občas sa na ľade dokonca podaril zázrak: tak ako to včerajšie úchvatné otočenie zápasu s Rusmi, keď akoby na ľad odrazu naskočilo iné slovenské mužstvo, sebavedomé, akčné, bez rešpektu a nesmierne obetavé.

To, čo je ťažko znášať pri tímovom športe, totiž ten tlak fanúšikov, ktorí vás milujú, kým ste hore, a znechutene krútia hlavou, keď sa vám nedarí, je určite ešte náročnejšie pri individuálnych športoch.

Aj Nasťa Kuzminová mala rôzne obdobia. Bojovala s vlastným organizmom, s chorobami aj s obyčajnou smolou.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite