Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Danko proti kotlebovcom? A čo tak odrazu?

.marína Gálisová .názory

Keď naozaj šlo o to, ako ubrániť tento štát pred inváziou kotlebovcov, SNS ako súčasť vládnej koalície verejne ani nekvíkla. Teraz Andrej Danko vydáva vyplašené zvuky ako celé stádo svišťov.

Marína Gálisová

v tomto štáte je možné naozaj už všetko, povie si človek, ktorý počul Andreja Danka brojiť proti Kotlebovej strane. „My sme aj v minulosti jasne deklarovali ,že nepodporujeme Mariana Kotlebu. Ja som zástanca toho najtvrdšieho riešenia, štát už mal dávno zasiahnuť a zrušiť túto politickú stranu,“ povedal Danko. Vzápätí mu zrejme došlo, že takéto niečo sa už raz udialo, a tak dodal: „Verejne sa pýtam, či máme dobrý zákon o politických stranách. Keď sme takémuto človeku stranu zrušili, prečo sme nemali v zákone pre neho zákaz politickej činnosti na desať rokov? Tým, že sa prezliekol zo smiešnej uniformy, ktorú mal vtedy na sebe, do obleku, neznamená, že zmenil názory. Je tragédiou, že sa do súťaže politických strán vôbec subjekt ako ĽSNS dostal.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite