Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mal sa Kiska stiahnuť?

.martin Mojžiš .názory

Andrej Kiska má pravdu, Robert Fico klame a Michal Novota sa mýli. Z týchto troch tvrdení je prekvapujúce len to tretie.

Martin Mojžiš

michal Novota vo svojom texte píše, že prezident v najnovšej prestrelke s premiérom urobil chybu, pretože sa pustil do vojny, ktorú nemôže vyhrať. Ja si myslím, že to vôbec nie je chyba, podľa mňa chybná je Michalova úvaha. Po prvé preto, lebo niekedy sa musíme pustiť aj do bojov, ktoré sa vyhrať nedajú, a po druhé preto, lebo tento boj sa vyhrať dá.

Michal vyčíta prezidentovi, že porušil železný zákon politického marketingu, podľa ktorého pre verejnosť nie je dôležité, ako to naozaj je, ale ako to komunikačne vyzerá. A komunikačne to vraj vyzerá zle, pretože z bitky v blate vyjde človek vždy len zablatený. Jedno aj druhé je pravda. Ale príliš slabá reakcia na lživé obvinenia vyzerá komunikačne tiež dosť zle a keď na vás niekto vyleje kýbel blata, zablatený už ste, bez ohľadu na to, ako reagujete.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite