Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Podnikateľ, to v Bystrici vždy znelo podozrivo

.eva Čobejová .názory

Dnes sa objavil čerstvý prieskum Focusu, mapujúci volebné preferencie občanov Banskobystrického kraja. Lunter dominuje s neuveriteľnými 31 percentami. Ako rodenú Bystričanku ma to takmer šokuje.

Eva Čobejová

naozaj ma prekvapuje, ako suverénne, takmer saganovsky sa Lunter ocitol na čele peletónu banskobystrických kandidátov na župana. V septembri by ho volilo takmer 31 percent. Kotleba by mal vyše 22 percent a pre mňa pozoruhodné prekvapenie: Stanislav Mičev sa prehupol iba nad desať percent. Prieskum si síce dal urobiť Lunter sám, ale nepredpokladám, že by agentúre Focus stálo za to, pokaziť si dobré meno jedným kúpeným prieskumom. 

Samozrejme, pre celé Slovensko je to správa plná nádeje, že Kotleba svoje županovanie čoskoro ukončí. Ale pre mňa osobne je tá správa pozitívna ešte aj v inom smere. Akosi som neverila, že by moji krajania dokázali výraznejšie podporovať podnikateľa, dokonca úspešného. Poznám svojich, vlastne poznala som kedysi svojich. Preto som mala pocit, že ak budú hľadať alternatívu ku Kotlebovi, skôr siahnu po Stanislavovi Mičevovi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite