Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Weiss ako Stoch a naopak

.peter Bálik .názory

Najprv Stoch, teraz Weiss. Obaja skvelí hráči a krídelníci, ktorí hrajú podobným spôsobom. No aj neriadené strely, ktorých kariéry idú postupne dole.

Peter Bálik

bohužiaľ, ich životný štýl je zároveň aj problémom ich postupného športového pádu. Stocha vyhodili na čas z reprezentácie, lebo šoféroval pod vplyvom alkoholu. Okrem toho mal problém so správaním vo viacerých kluboch, kde pôsobil. Výsledok? Predtým patril medzi kľúčových hráčov, ale dnes má do svojej niekdajšej formy ďaleko.

„Tréner Kozák má fakt smolu. Najprv musel vyhodiť Stocha po konflikte v lietadle na ceste domov z ME, teraz to isté musel spraviť aj s Weissom. “

Weiss je podobný prípad. Odkedy pôsobí v kluboch v arabskom svete, jeho forma je tiež na vážkach. A tak sa činí mimo ihriska. Spomínate si na stoličku, ktorá zasiahla rapera Lyrika do hlavy v bratislavskej kebabárni, keď tam dorazila bujará Weissova partia? Weiss vraj stoličku nehodil, ale namiesto toho, aby sa mu za svojich kumpánov ospravedlnil, napísal úbohý odkaz na twitter:

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite