Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vnútro ministra vnútra

.andrej Bán .názory

Čítať o sebe denne desiatky článkov, že som (politická) mŕtvola, zabalím to. No je tu ešte čosi. Otázka, aké morálne dilemy riešia Kaliňák a jeho partneri (komplici). Ak vôbec.

Andrej Bán

v prvom rade, už to bude iba horšie, pán minister. Tá pondelková koaličná rada, ten tradične rýchlo pribehnutý Béla Bugár na pomoc, to boli posledné chvíle podpory, na ktoré raz budete s vďakou spomínať. Viete, čo bude odteraz nasledovať? Klopenie očí a iné neverbálne prejavy dištancu kolegov, zvláštne pohľady donedávna lojálneho okolia, neskôr zhnusenie a otvorené podrazy. Tak to aspoň budete vnímať vy. My ostatní tomu povieme oneskorená sebareflexia. A môžeme spolu hádať, kto to rozbehne ako prvý. Pellegrini? Danko? Fico? Nie, ten bude až posledný. Ale bude. Toho všetkého ste sa mohli ušetriť, keby ste, podobne ako Strapatý, odišli už dávno zo Slovenska. Dnes ste aj vy mohli odpovedať novinárom emailom z nejakej trúbky. V dosahu Interpolu, samozrejme.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite