Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Cibulková verí homeopatii

.denisa Gdovinová .názory

A vlastne Cibulková ani netvrdí, že homeopatiká sú najlepší spôsob liečby. Tak prečo vyskakujeme? Veď iba použila svoju značku obdivovanej športovkyne v prospech šarlatánstva.

Denisa Gdovinová

dominika Cibulková má na svojom facebookovom profile takmer 600 tisíc fanúšikov a s prehľadom môžeme povedať, že je jednou z najobľúbenejších slovenských športovkýň. Ak sa na Facebooku odfotí s opaľovacím krémom Daylong, s popisom #DomiForDaylong, je to úplne jej vec. Je takisto jej vec, ak sa odfotí s prsteňom a napíše, že je to najkrajší šperk na svete a náhodou je od firmy Alo Diamonds. Je však zopár dôvodov, prečo je podpora homeopatie zo strany Dominiky Cibulkovej absolútne nezodpovedný prešľap voči spoločnosti.

V rozhovore, ktorý poskytla denníku SME, Cibulková lavíruje medzi dvoma postojmi. Homeopatiu vraj používa iba na malé zranenia a imunitu, no pri serióznejších zraneniach už volí štandardnú liečbu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite