Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Posledné pozvanie Ficovi

.andrej Bán .názory

Pán premiér, toto je Koniec hry. Názov som si vypožičal z románu môjho kamaráta, spisovateľa Dušana Mitanu. Viac už Vás na diskusiu o migračnej kríze nepozvem.

Andrej Bán

Bolo to fajn, no stačilo. Týždne a mesiace Vás pozývam, Vy týždne a mesiace mlčíte. Skúšal som to s Vami rôzne. Po dobrom aj po zlom, ale vždy slušne. Veď sme rovesníci. Od začiatku som bol zhrozený z Vášho jazyka, stupňujúcej sa rétoriky. Poburovali ste ma už vtedy, keď opoziční politici o tejto Vašej úchylke akosi mlčali. Netušil som, kam až môžete v tom strašení slušných ľudí na Slovensku zájsť, no keď ste dnes zverejnili na fejsbúku svoje krátke video o tom, ako v Rakúsku utečenec znásilnil chlapca, dosiahli ste argumentačný suterén. Len si pozrite, pán Fico, reakcie zhnusených ľudí na toto video. V krajine tety Anky, alobalu, Širokého a iných ľudí, pre ktorých pracujete, v krajine liečiteľa Kostku, štrajkujúcich učiteľov a sestričiek po výpovedi, v krajine, kde utečenci v Gabčíkove nespáchali ani jeden – ešte raz, ani jeden delikt, či nebodaj zločin máte ešte žalúdok a drzosť oháňať sa tým, že nás tu chránite pred migrantmi?!

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite