Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovo diskutujúcim súcim na slovo

.andrej Bán .názory

Webstránka .týždňa umožňuje diskusie, no s ľuďmi, ktorí sa zbabelo zakrývajú za vymyslené mená sa mi nechce diskutovať. Opäť urobím výnimku.

Andrej Bán

niektorí dobiedzate, jedovato podpichujete a ste útoční. Viem, nič nové. Tento týždeň som napísal o svojej fotografii prázdneho člnu na Lesbose. V ten istý deň sa objavili správy o sexuálne motivovaných útokoch na ženy v Nemecku počas silvestrovskej noci, z ktorých polícia obviňuje prisťahovalcov a ktoré museli každého normálneho človeka pobúriť. Áno, aj mňa pobúrili, podobne ako kancelárku Angelu Merkel. A tiež dúfam, že polícia vinníkov odhalí a justícia ich potrestá.

„Kde a kedy som písal, že všetci utečenci sú buď dobráci alebo darebáci? Nikde a nikdy. Vždy píšem, že jednotlivé prípady treba rozlišovať. Jeden a pol miliardy moslimov netvorí jednoliatu masu.“

V diskusii pod článkom o prázdnom člne z Lesbosu sa do mňa ctení diskutujúci menom "Jack Daniel" alebo "Reotis Sitoer" navážajú, akoby som bol svojou údajnou naivitou a otvorenosťou voči všetkým utečencom za toto spoluzodpovedný.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite