Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prvé pozvanie od ľudskoprávneho svätuškára Robertovi Ficovi

.andrej Bán .názory

Pán premiér, očakávam, že mi tak rýchlo neodpoviete, preto vám touto cestou adresujem prvé pozvanie na verejnú diskusiu o téme, ktorá je nám obom blízka. Áno, ide o migračnú krízu.

Andrej Bán

na úvod to podstatné: pán premiér, termín aj miesto našej diskusie ponechám na vás, som flexibilný. Samozrejme, malo by to byť čo najskôr. Predsa len, voľby sa blížia. Ide mi iba o jedno, aby trvala najmenej hodinu a aby ju v priamom prenose, bez zostrihu, vysielala v dobrom čase, ktorý si obaja zaslúžime, verejnoprávna televízia. A ak sa nenahneváte, tak moderátorom nemusí byť Martin Nikodým. Ale môže, pokojne, ide mi o vašu prítomnosť, nie o moderátora.

Viete, každý má svoje limity, napríklad trpezlivosti. Aj ja a isto aj vy. O tie opieram svoje presvedčenie, že napokon na moje opakované pozvanie spolu diskutovať pristúpite. Ten môj aktuálny limit trpezlivosti ste dosiahli dnes, keď som si prečítal vašu reakciu na pomerne pochopiteľný fakt, že prezident Andrej Kiska využil svoje právo a vrátil parlamentu na prerokovanie váš protiteroristický balíček.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite