Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mafianizácia Paneláku

.elena Akácsová .názory

Prečo sa zo všetkých slušných susedov stali zločinci?

Elena Akácsová

Na začiatku to bol taký obyčajný panelák, plný obyčajných ľudí s obyčajnými zamestnaniami a obyčajnými rodinnými starosťami. Iba jeden podozrivý týpek tam býval. O pôvode jeho majetku sa dalo tušiť, že nie je z platu zamestnanca, ale nič zjavne nekalé nepáchal. Najviac ho zaujímalo, ktorú susedku dostane do postele.

Po siedmich rokoch a pätnástich sériách sa denný seriál Jojky Panelák definitívne končí. Najmarkantnejšou zmenou, ktorú si aj nepozorný a neverný divák všimne po chvíľke pozerania, je to, že dom je teraz plný mafiánov, podvodníkov, intrigánov, zlodejíčkov – snáď len detské a dôchodcovské postavy zostali ako tak čisté. Každý pôvodne slušný sused je do niečoho namočený, alebo aspoň o niečom nekalom vie, ale na políciu s tým nejde. Ešte aj policajtka má čudný vzťah s mafiánom, ktorý sa tam objavil až od tretej série a uchvátil srdcia slovenských diváčok.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite