Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Nové Pod lampou už aj v TV!

.štefan Hríb .názory

Dnes o 16.00 bude na stránke www.tyzden.sk .pod lampou o korupcii v Česku a na Slovensku. Ale dnes o 22.00 začne aj nový televízny príbeh tejto relácie.

Štefan Hríb

Už dnes o 16.00 nájdete na stránke .týždňa nové vydanie .pod lampou o korupcii.  Na úvod prišiel šéfredaktor Denníka N Matúš Kostolný, hovoríme o bláznivom rozhodnutí vlády ignorovať jeho redaktorov, Potom diskutujeme s Mariánom Leškom z nadácie Zastavme korupciu, Andrejom Leontievom z advokátskej kancelárie TaylorWessing, Hanou Marvanovou, zakladateľkou českej iniciatívy Veřejnost proti korupci a blogerkou Veronikou Remišovou o únose štátu a korupcii ako zhora organizovanej činnosti. Aj dnes bude k tomu skvelá hudba.

A teraz sľubované prekvapenie: 

Od dnes bude každý štvrtok o 22.00 program .pod lampou už aj v televízii. Dohodli sme sa s českou televíziou Noe, ktorá je vo väčšine káblových operátorov v Česku aj na Slovensku. V televízii Noe bude .pod lampou vždy týždeň po tom, čo diskusiu nájdete na tejto stránke. 

Dnes večer o 22.00 odvysiela Noe diskusiu, v ktorej František Mikloško otvorene komentuje prijatie Róberta Bezáka u pápeža Františka a Jiří Grygar popíše prvú sekundu nášho vesmíru. 

.pod lampou je späť. Vďaka Vám.

Tento text ste mohli čítať len vďaka našim predplatiteľom. Pridajte sa k nim a predplaťte si .týždeň.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite