Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Lampe chýba už len 6 tisíc eur

.štefan Hríb .názory

Zbierka pre vynovenú Lampu vrcholí.

Štefan Hríb

S radosťou oznamujem, že v tvorivom tíme Lampy sme sa v týchto dňoch definitívne rozhodli o jej pokračovaní. Jedinou otázkou ostáva konkrétna televízia alebo portál, na ktorom Lampu v apríli nájdete. Túto otázku doriešime v priebehu dvoch týždňov.

Nové diely diskusie už začíname pripravovať. Už v priebehu marca nájdete na stranke tyzden.sk originálnu Lampu o Islamskom štáte, ktorú sme natočili ešte v januári, no STV ju neodvysielala.

Kľúčové je, že sme v zbierke od vás vyzbierali už približne 24-tisíc z potrebných 30-tisíc eur na zakúpenie kamier, svetiel, zvukovej techniky a zázemia. Ak v priebehu marca vyzbierame na účet združenia .týždeň – fond pre kvalitnú žurnalistiku https://tyzden-fond.darujme.sk/701/ (číslo účtu 2949 459 570/1100) ešte zvyšných 6-tisíc eur, prvú vynovenú Lampu natočíme už v priebehu apríla. 

Vaša trvajúca podpora, množstvo vašich nápadov a povzbudení sú pre nás bohatým vyvážením podrazu, ktorý sme zažili v RTVS. Ďakujem vám za to. A hneď prezradím jeden osobný pocit: Z prebiehajúcich rozhovorov o vynovenej podobe Lampy mi vychádza, že to bude v jej 10-ročnej histórii celkom nové dobrodružstvo.

Tento text ste mohli čítať len vďaka našim predplatiteľom. Pridajte sa k nim a predplaťte si .týždeň.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite