Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Smer nám kazí charakter

.eva Čobejová .názory

Cez víkend neroznášal balíčky len Mikuláš, ale aj Smer. Robert Fico ohlásil na sneme vládnucej strany ďalší vládny balíček. Každému sa čosi ujde. Každý máme na čosi nárok. A stávajú sa z nás rozmaznané deti.

Eva Čobejová

Už v júni sme sa zo snemu Smeru dozvedeli, že nás čakajú štedré roky plné sociálnych balíčkov, ktorými sa zlepší naša životná úroveň a nemusíme pre to ani nič urobiť, ani nemusíme byť nijako či ničím hendikepovaní. Lebo vláda ovládaná Smerom zabezpečí cenovú stabilitu, prácu pre mladých, rast minimálnej mzdy ako aj rast miezd vo verejnom sektore a výrobnej sfére. Bude aj zavedenie minimálneho dôchodku, zvýšenie vianočného príspevku či pokles cien plynu pre domácnosti. A nechýbal ani sľub, že sa zvýši kapacita jaslí a škôlok, že vlaky nebudú zadarmo iba pre dôchodcov a študentov, ale vyšších zliav sa pri cestovaní vlakom dočkajú aj pracujúci, a ešte nás čaká kopec iných sociálnych radostí.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite