Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Harabin aj Gašparovič sú preč. Bože, čo teraz?

.eva Čobejová .názory

Od pádu komunistov to bolo vždy tak: túžili sme, aby niekto nebol v slovenskej politike. Mali sme idealistickú predstavu, že keď tam ten človek nebude, všetko bude lepšie, krajšie, normálnejšie. Vždy sme mali nejaký takýto sen.

Eva Čobejová

Pamätáme si ešte časy, keď sme túžili po tom, aby v slovenskej politike nebol Vladimír Mečiar. Celé roky sme si predstavovali, aké by to bolo úžasné, keby  raz zmizol za tými svojimi medveďmi a nevrátil sa. Alebo keby prehral voľby. A spolu s ním všetko to primitívne, zlodejské, vulgárne okolo neho. A potom sa to stalo. Odišiel. Krása. Len tie jeho amnestie, žiaľ, ostali.

A ako sme túžili po tom, aby sa vyparil Slota. Ten vulgárny mocipán, ktorý si dovolil rozkrádanie štátu maskovať rečami o národe. Aj ten už má Slota celkom iné starosti. Rozvádza sa a musí bojovať o to, aby sa z jeho dcéry nestala anglofilná Češka, keďže ju jej matka dala do anglickej školy v Prahe.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite