Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ako nám Robert Fico rozhovor nedal

.jozef Majchrák .názory

Príbeh jedného neuskutočneného rozhovoru

Jozef Majchrák

Ešte minulý rok sme sa v redakcii rozhodli urobiť rozhovory so všetkými relevantnými prezidentskými kandidátmi. Postupne vychádzali rozhovory s Petrom Osuským, Jánom Čarnogurským, Pavlom Hrušovským, Andrejom Kiskom, Milanom Kňažkom a Radoslavom Procházkom. O rozhovor sme písomne požiadali aj Roberta Fica. Aj keď, úprimne povedané, skôr sme predpokladali, že premiér nám rozhovor neposkytne.

Preto nás celkom prekvapilo, keď sa nám po čase ozval riaditeľ premiérovho tlačového odboru Erik Tomáš s tým, že rozhovor pre .týždeň vážne zvažujú. Vypýtal si okruhy otázok a rozlúčili sme sa s tým, že sa ešte definitívne rozhodnú a dajú nám vedieť. Prešlo niekoľko dní a Erik Tomáš sa ozval opäť. Najskôr síce vyjadril isté rozčarovanie nad tým, že náš šéfredaktor Štefan Hríb sa stal signatárom výzvy, aby neúspešní opoziční prezidentskí kandidáti podporili proti Robertovi Ficovi toho kandidáta, ktorý sa dostane do druhého kola. Telefonát sme však skončili s tým, že aj napriek tomu sú ochotní dať nám rozhovor, len hľadajú vyhovujúci termín.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite