Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Voľby: Odkaz pre pravicu

.jaroslav Daniška .názory

Kotleba je škandál a zaslúži si riadnu hĺbkovú analýzu. A tiež právnu úvahu, ako ho čím skôr odvolať a urobiť v Bystrici nové voľby.

Nuž a áno, Banská Bystrica nepotrebuje silené reči, ale silnú širokú koalíciu. Na uvažovaní o tom všetkom bude čas v najbližších dňoch. Teraz sa zastavme nad tým, čo povedala krajina vo voľbách našej opozícii. Inými slovami: Čo dokáže poraziť Smer?

Bratislava. Nič nové pod slnkom. Ale dve veci si treba uvedomiť. Po prvé, Ficova strana postavila katastrofálneho kandidáta. Monika Flašíková-Beňová reprezentuje Mečiarovu kapitálotvornú vrstvu, politický oportunizmus a kultúrny nevkus (Marilyn na tričku). Čiže Flašíková-Beňová reprezentuje niečo, čo je veľmi cudzie aj mnohým voličom Smeru, preto jej výsledok netreba brať ako hodnoverné číslo o podpore Smeru v Bratislave.

Druhá poznámka, nie je jedno, koho stavia pravica. Krajcerov životný štýl a politický vývoj od SNS po NOVU voliči pravice nepovažujú za hodný hlasu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite