Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Nový .týždeň: Starí a chorí - čo s nimi?

.juraj Kušnierik .názory

V aktuálnom vydaní .týždňa, ktoré je v predaji od pondelka, 30. septembra, si môžete okrem iného prečítať:

Juraj Kušnierik

Čo sa to deje na geriatrických oddeleniach nemocníc a v domovoch sociálnej starostlivosti? Skutočne nie je starým ľuďom dopriata ani základná starostlivosť? Tieto otázky sme si položili a pokúsili sme na ne hľadať odpoveď. Stretli sme sa s lekármi, boli sme v nemocniciach. Pri rozhovoroch s dobrovoľníkmi z OZ Vŕba, ktorí pôsobia v Onkologickom ústave sv. Alžbety sme zazreli trochu svetla v ponuro sivej krajine.

Na Slovensku sa uskutočnil najväčší pro-life pochod v našich dejinách, čím vyvrcholilo vyše 20 rokov aktivít tohto hnutia. 70 tisíc účastníkov pochodu v Košiciach prekvapilo celú krajinu - čo to znamená pre jej budúcnosť? Martin Hanus ďalej v osobnom texte píše, prečo súhlasil s ponukou organizátorov, aby vystúpil na tribúne.

Kubánsky disident a intelektuál Dagoberto Valdés v hlavnom rozhovore hovorí, prečo tamojšiemu komunistickému režimu nedáva veľa času.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite