Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kto sa tu zbláznil? Nie náhodou pán Ondek?

.eva Čobejová .názory

Ten slovník, ktorým šéf najväčších učiteľských odborov kritizoval svojich oponentov, pripomína päťdesiate roky minulého storočia. Ale dátum jeho vyjadrenia nesie dátum 19. jún 2013. Špinavá kampaň, špinaví aktéri... Chýba tam hádam len jedno: triedny nepriateľ.

Eva Čobejová

V najnovšom čísle .týždňa píšeme o troch učiteľoch, ktorí sa neuspokojili s tým, ako dopadol učiteľský štrajk. Blogujú, vytvárajú komunitu angažovaných učiteľov, kontrolujú účty ministerstva školstva aj úradu vlády, zakladajú nezávislé odborové organizácie a obhajujú právo učiteľov na dôstojnú odmenu. Títo učitelia to nevzdali ani po neúspešnom štrajku z novembra 2012 a vo svojom voľnom čase sa občiansky angažujú aj preto, aby naše deti dostali dobré vzdelanie. Preto si podľa .týždňa zaslúžia úctu.

Vladimír Crmoman, Branislav Kočan, Ľudovít Sebelédi, ale aj Peter Farárik  sú ľudia, ktorým záleží na tom, aby slovenské školstvo neupadalo.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite