Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zlaté vidličky a najlepší kuchári

.elena Akácsová .názory

Ak patríte k pravidelným čitateľom poslednej strany nášho časopisu, k dobrému jedlu určite nemáte ďaleko. Prinášame vám zoznam čerstvo ocenených kuchárov a reštaurácií, ktoré stoja za návštevu a vychutnanie.

Elena Akácsová

V piatok sa na brehu rozdivočelého Dunaja odovzdávali ocenenia GURMÁN  AWARD. Udeľuje ich gastronomický sprievodca Gurmán na Slovensku v spolupráci a na základe nominácií odborných hodnotiteľov Gurmána, nominácií Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, Asociácie someliérov Slovenskej republiky a Zväzu výrobcov hrozna a vína na Slovensku.

Prémiová reštaurácia roka 2013: Le Monde, Bratislava
Hotelová reštaurácia roka 2013: Grand Hotel Kempinski, Hight Tatras      
Tématická reštaurácia roka 2013: Pavúk wine restaurant, Modra    

Podľa celoročných hodnotení a doporučení, odborní hodnotitelia Gurmána na Slovensku udelili reštauráciám vidličky (po vzore Michelinovych hviezdičiek).

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite