Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Nový prístup na stránku tyzden.sk

.redakcia .názory

Vážení čitatelia, od 2. mája sme prešli na iný spôsob spoplatňovania obsahu na webe. Nový model, nazvaný Metered paywall, bude komfortnejší najmä pre občasných návštevníkov nášho webu.

Metered paywall sme nasadili na sekcie .videá a .denník. Tento systém umožňuje bezplatné prezeranie určitého počtu článkov a videí za isté obdobie. To znamená, že občasných návštevníkov nášho webu by nový systém nemal ani odrádzať, ani blokovať. K celému obsahu týchto dvoch sekcií majú bezplatný prístup, môžu ho zdieľať cez sociálne siete, nebude sa už pri ňom objavovať symbol PIANO kľúčika. 

Konkrétne to znamená toto: Občasný návštevník nášho webu, ktorý nemá PIANO predplatené, si bude môcť bezplatne pozrieť dve videá za týždeň alebo si prečítať dva články z .denníka za týždeň, alebo jeden článok a jedno video.

Pravidelnejším návštevníkom našej sekcie .denník a .video sa po prečerpaní bezplatného limitu článkov a videí objaví na obrazovke prosba o predplatné PIANA, ak chcú mať k ďalšiemu obsahu prístup.

Ak naši pravidelní čitatelia na webe oceňujú obsah, ktorý vytvárame v týchto sekciách, veríme, že nás predplatným PIANA podporia, aby sme tento obsah mohli aj naďalej tvoriť. 

Články z časopisu .týždeň a filmy budú naďalej zamknuté -- tak ako boli doteraz, a prístupné budú len pre predplatiteľov PIANA.

Tento text ste mohli čítať len vďaka našim predplatiteľom. Pridajte sa k nim a predplaťte si .týždeň.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite