Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Šachťor, bytovka a dôchodok

.eva Čobejová .názory

Nejako veľa čudných správ prichádza v posledných dňoch. Slabšie povahy môžu ľahko podľahnúť depresii, keď sa k zlým správam pridá aj jesenná hmla. Štrajkovať chcú učitelia, opäť sa pripomínajú so svojimi nárokmi nespokojní lekári, odchádzajú slušní investori a súdna moc reprezentovaná trojicou Harabin-Trnka-Macejková čoraz viac stráca nielen súdnosť, ale aj príčetnosť. Ale netreba vidieť všetko čierno.

Eva Čobejová

Tak teda odchod amerických vlastníkov z Košíc. Športoví fanatici sa celkom tešia. Veď s prípadným novým vlastníkom železiarní uvidia možno v Košiciach konečne hrať Šachťor Doneck (ak príde Rinat Achmetov) alebo dokonca možno FC Chelsea, ak príde Abramovič. Komentátor Schutz dokonca avizuje, že už o dva roky uvidíme MFK Košice v Lige majstrov. (Možno sa tam potom na lavičku trénera posadí tréner Weiss, čo by niektorých mojich kolegov úprimne potešilo.) No super, v .týždni určite urobíme k tomuto sviatku aj peknú obálku, aby sme nehladkali stále iba fanúšikov hokejového Slovanu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite