Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dojmy z MS 2011 - deň šiesty

.ivana Bartoková .názory

Nech nám to Dáni s Lotyšmi odpustia, ale ich zápas bol prvý, z ktorého sme nevideli ani minútu (a pritom sa to ukázal byť dôležitý zápas, vďaka ktorému budeme hrať s Dánmi, ktorí nám síce vedia niekedy dať aj šesť gólov za jednu tretinu, ale aj tak by to mal byť príjemnejší súper, ako Lotyši).

Jednak nás ten hokej po včerajšej prehre s Rusmi dočasne nejako menej baví (predsa len, prehra s bývalými okupantami bolí stále dvojnásobne) a jednak máme poobede inú robotu. Jeden z nás moderuje v Žiline diskusiu s Jaroslavom Spišiakom, druhý dáva pred hokejom prednosť večeri a debate s Egonom a Fedorom Gálovcami, Martinom Hanzlíčkom a Petrom Zajacom. V jednej aj druhej diskusii je síce reč aj o hokeji (v Žiline o tom, akú záťaž znamenajú MS pre políciu, v Bratislave o tom, akú úlohu hrá pri fandeni tupý nacionalizmus a akú úctyhodné prehistorické lovecké inštinkty), ale je to len vedľajšia téma.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite