Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dojmy z MS 2011 - deň druhý

.ivana Bartoková .názory

Zo zápasu Fínsko - Dánsko (5:1) sme si prišli pozrieť len poslednú tretinu, dosť na to, aby sme videli, že Fíni prišli so silným mužstvom. Už na tomto zápase bolo v hľadisku viac ako 20 veľkých českých zástav, takže už poobede bolo jasné, kto tu bude večer doma.

A veruže sa Čechom domáce prostredie zišlo. Podobne ako väčšina zápasov prvého kola, aj tento s Lotyšskom bol veľmi vyrovnaný a českí favoriti mali čo robiť, aby neprehrali. Je možné, že je to len efekt prvého zápasu a favoriti sa postupne rozohrajú, ale zatiaľ to vyzerá tak, ako keby sa svetová hokejová špička začínala badateľne rozširovať, možno až na 14 či 15 tímov, schopných odohrať vyrovnané partie.  

Veľa zaujímavého sa dozvedáme, tak ako včera, aj medzi zápasmi. Riša Lintnera stretávame v momente, keď práve telefonuje s Mariánom Hossom, ktorý si z letiska odnáša veci do Trenčína a odtiaľ sa vracia autom do Bratislavy.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite