Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Boris Kollár zvíťazil a pobavil

.eva Čobejová .názory

Podnikateľ Boris Kollár je vďaka svojmu netradičnému životnému štýlu veľkým obľúbencom bulváru. Ochotne predvedie všetky svoje ženy i deti. Ale raz sa naozaj nahneval a rozhodol sa súdiť s vydavateľom Plus 7 dní. Výsledok je naozaj kuriózny a verím, že pobaví aj tých, čo nie sú milovníkmi bulváru.

Eva Čobejová

Posledné číslo Plus 7 dní obsahuje totiž jednu mimoriadne zábavnú stranu. Obávam sa, že veľa čitateľov jej jedinečný humor neodhalí na prvý pohľad, a preto si dovolím objasniť tento humorný príbeh na našej stránke. Uvedomujem si pritom, čo riskujem. Časť čitateľov ma ihneď obviní z bulvarizácie slušného .týždňa. Na svoju obranu chcem uviesť len toľko, že tentoraz ani tak nejde o avantúry pána Kollára ako o nezmyselnosť niektorých celebrít chrániť svoje dobré meno prostredníctvom súdov. Na Slovensku sa to nevyplatí. Lebo sa to môže vypomstiť tak ako pánovi Kollárovi.
Kedysi v októbri 2008 priniesol časopis Plus sedem dní článok s nadpisom Ďalšia Kollárova! a s podtitulkom "Boháča Borisa Kollára zbalila playmate Andrea Heringová počas rozvodového konania".

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite