Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Koniec červenej Bystrice?

.marína Gálisová .názory

Banská Bystrica si užila hanby dosť. Pôsobenie primátora Igora Presperína bolo však aspoň hanbou lokálneho charakteru. Potom prišiel Ivan Saktor, a to už aj mnohí pravicovo zmýšľajúci Bystričania dostali pocit, že Presperín bol mierne lepší. Ale iba preto, že nebol neslávne preslávený po celom Slovensku.

Marína Gálisová

Je celkom logické, že Ivan Saktor, ktorý navyše nemal s komunálnou politikou a konkrétne s tou banskobystrickou žiadne skúsenosti, ľavicovú vládu nad Bystricou uzatvoril.

Mimochodom, keď začal Ivan Saktor pred voľbami posielať Bystričanom do schránok sebaokiadzajúce reklamné noviny na ťažkom lesklom papieri, zatĺkol poriadne hrubý klinec do rakvy tunajšej ľavice. Lebo keď niekto v takom očividne drahom médiu opakovane tvrdí, že mesto nie je zadlžené, a jeho tvrdenia čítajú ľudia, ktorí sa v každodennom živote stretávajú s tým, že toto či tamto zúfalo nefunguje, lebo mesto nemá peniaze, veľký úspech asi nezožne.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite