Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fascinuje ma lož z košickej zoo

.eva Čobejová .názory

Ospravedlňujem sa všetkým, ktorých v predvolebnom čase, keď sa navyše zachvievajú základy Smeru, naozaj nezaujímajú nejaké tučniaky v košickej zoologickej záhrade. Lenže mňa to, čo sa tam udialo, úplne fascinuje. Také drzé použitie lži, také nehorázne obvinenie návštevníkov z krutosti, aby riaditeľ zakryl svoju neschopnosť, to je pre mňa naozaj šokujúce. Človek, ktorý vymyslel túto lož, nie je podľa mňa celkom v poriadku. Potešujúce je aspoň to, že v tomto prípade mala lož veľmi krátke nožičky.

Eva Čobejová

Tu je súhrn udalostí, ako nám ju podávala tlač. Hádam treba doplniť, že správa o tom, ako mladiství návštevníci košickej zoo ubili tučniaka, sa dostala aj do zahraničných médií. Košičania sa tak nechtiac prezentovali ako sadisti, ktorí si nezaslúžia žiadnu zoo.Jednak sa o zvieratá nevedia starať, jednak ich návštevníci týrajú a zabíjajú. Skvelá reklama pre Európske hlavné mesto kultúry v roku 2013!
Tu je záznam udalostí, pre tých, čo celý vývoj nesledovali:
15. mája Plus jeden deň: Neuveriteľná brutalita! Skupina tínedžerov v stredu popoludní ukameňovala v košickej zoo tučniaka! Medzi školákmi mali prevažovať dievčatá. Celý incident zachytila bezpečnostná kamera. „Uhynutého tučniaka našli návštevníci, ktorí to ohlásili riaditeľovi. Ten si prezrel záznam bezpečnostných kamier, kde vidieť, ako do zvieraťa hádže kamene skupina tínedžerov vo veku asi 14 – 15 rokov. Prevažovali medzi nimi dievčatá. Veterinár už potvrdil, že tučniak bol predtým zdravý a zomrel cudzím zavinením,“ informovala nás hovorkyňa zoo Eva Malešová.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite