Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ťaživá ľahkosť internetu

.eva Čobejová .názory

Určite aj vám prišiel mail, ktorého predmet má názov Reprezentácia Slovenska v zahraničí. Je to ten mail od anonymnej Petry, ktorá kritizuje Slovenský reprezentačný dom na olympiáde vo Vancouveri.

Eva Čobejová

Za posledných pár dní mi tento mail prišiel od desiatok známych a priateľov. Jeho znenie je už asi notoricky známe slovenským používateľom internetu.
Nemám nijaké veľké ilúzie o podobných podnikoch, ako je slovenský olympijský dom, kde treba podávať halušky a vyspevovať slovenské ľudovky. Ale nebola som vo Vancouveri, nevidela som ten podnik, a len dúfam, že naši kolegovia - Martin Mojžiš a Štefan Hríb - po návrate z olympiády čosi povedia aj o tomto dome (AKTUALIZÁCIA: o Slovenskom dome sa už píše v reportáži najnovšieho .týždňa, v podstate celkom pochvalne).
Ide mi teraz o čosi celkom iné, o tu rýchlosť a šírku zásahu, akú tento mail dosiahol. Tá správa mi prišla z rôznych adries od najrozličnejších ľudí.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite