Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Infomier

.martin Mojžiš .názory

V piatok som sedel s kamarátmi, z ktorých jeden prišiel s myšlienkou začať bojovať s dezinfoscénou jej vlastnými zbraňami. Prečo ich nekŕmiť aj inými lžami a dezinterpretáciami?

Martin Mojžiš

ak som tú myšlienku pochopil správne, začať by sa mohlo napríklad založením webstránky Infomier, ktorá by dávala len malý priestor teórii plochej Zeme, lebo je výrazne protiruská a spochybňuje Gagarina ako prvého človeka, ktorý obletel Zem. Namiesto toho by nová stránka ponúkala alternatívnu teóriu, že Zem vôbec neexistuje – že je to len výmysel mimozemšťanov. A odtiaľ sa už dá voľnými asociáciami dospieť kamkoľvek. Napríklad k tomu, že v boji proti mimozemšťanom by sa ľudstvo malo spojiť pod vedením Slovenska.

So spájaním začal už v noci zo soboty na nedeľu Attila Végh po svojej prehre s Carlosom Vémolom. Najprv s pomerne silným maďarským prízvukom venoval celý zápas (čiže svoju prehru) „nie na poslednom rade aj celému nášmu národu Slovensku“, a potom za búrlivých ovácií doplnil: „Nech sa už uvedomujeme, že sme celý tím a nezabudnime, že spolu sme najsilnejší. Držme sa spolu a ukážme Slovensko, že sme naozaj silný kraj“. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite